Wybierz miesiąc publikacji

Wybierz kategorię publikacji

Wybierz tagi

Nasze formy wsparcia

Zapytanie ofertowe – usługi cateringowe (Końskie)

Data dodania: 19.04.2016 / Autor: Mateusz Kania

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Końskich dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowe perspektywy” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:

Rodzaj zajęć

Przewidywany termin realizacji

Ilość dni

Ilość osób

Łączna ilość obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

13.05.2016 – 17.05.2016

3 dni

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Marketing (w tym
e-marketing) i sprzedaż usług hotelowo – turystycznych
z certyfikatem ECDL BASE”

 

18.05.2016 – 15.06.2016

 

19 dni

 

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

 

19 dni x 14 os. = 266 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

28.06.2016 – 30.06.2016

3 dni

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy
z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”

 

01.07.2016 – 29.07.2016

 

21 dni

 

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

 

21 dni x 13 os. = 273 obiady

Grupowe poradnictwo zawodowe

29.08.2016 – 31.08.2016

3 dni

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

01.09.2016 – 07.09.2016

5 dni

12 uczestników
+ 1 os. prowadząca

5 dni x 13 os. = 65 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

01.12.2016 – 05.12.2016

3 dni

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

06.12.2016 – 21.12.2016

12 dni

13 uczestników
+ 1 os. prowadząca

12 dni x 14 os. = 168 obiadów

 

 

Łączna ilość obiadów

 

934

W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych (między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.

Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:

  1. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  2. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  3. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.

Proponowane menu na szkolenia:

1.

Szkolenie „Marketing
(w tym e-marketing)
i sprzedaż usług hotelowo
– turystycznych
z certyfikatem ECDL BASE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

2.

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

3.

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

  1. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  2. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  3. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  4. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  5. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

4.

Szkolenie „Kelner
z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
  12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

Forma dostawy:

Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce na terenie miasta Końskie nastąpi w pojemnikach termoizolacyjnych.

Forma płatności:

Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.

Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do KSWP (Końskie, ul. Staszica 2A) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_strzelczyk@kswp.org.pl) do dnia 26.04.2016 do godziny 15:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.

Podobne aktualności

Ostatnia szansa na szkolenie „Operator wózków jezdniowych...

15.11.2017

Krajowe stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości informuje, że przedłużony został termin rekrutacji uczestników na szkolenie „Operator wózków...

Czytaj więcej

Wsparcie obszarów wiejskich

15.11.2017

Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania „Krzemienny Krąg” działająca na terenie gmin: Bałtów, Bodzechów, Chotcza, Ćmielów, Kunów, Lipsko, Rzeczniów,...

Czytaj więcej

Nieczynne biuro Piotrków Trybunalski w dn. 15.1.2017 r.

15.11.2017

W dniu 15 listopada 2017 r. Biuro Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Piotrkowie Trybunalskim będzie nieczynne. Za...

Czytaj więcej

…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…

Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa

© 2012 KSWP. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: CSK ZETO Kielce