Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

Wybierz miesiąc publikacji

Wybierz kategorię publikacji

Wybierz tagi

Nasze formy wsparcia

Zapytanie ofertowe – usługi cateringowe (Końskie)

Data dodania: 31.03.2017 / Autor: Przemysław Sipika

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Końskich dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowa Praca Nowe Możliwości” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:

Rodzaj zajęć

Przewidywany termin realizacji

Ilość dni

Ilość osób

Łączna ilość obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

10.04.2017 – 12.04.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Marketing (w tym
 e-marketing) i sprzedaż usług hotelowo – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”

18.04.2017 – 28.04.2077

08.05.2017 -

19.05.2017

19 dni

13  uczestników
 + 1 os. prowadząca

19 dni x 14 os. = 266 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

08.06.2017 – 12.06.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem ECDL BACE”

13.06.2017 – 14.06.2017

19.06.2017-13.07.2017

21 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

21 dni x 13 os. = 273 obiady

Grupowe poradnictwo zawodowe

04.09.2017 – 06.09.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

07.09.2017 – 22.09.2017

12 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

12 dni x 14 os. = 168 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

09.10.2017 – 11.10.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

12.10.2017 – 18.10.2017

5 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

5 dni x 13 os. = 65 obiadów

Łączna ilość obiadów

934

W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych
(między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.

Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:

  1. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  2. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  3. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.

Proponowane menu na szkolenia:
1.
Szkolenie „Marketing 
(w tym e-marketing) 
i sprzedaż usług hotelowo
 – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”
  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
 
 
2
Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”
  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
 
Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”
  1. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty
  2. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  3. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  4. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  5. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
4.
Szkolenie „Kelner 
z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”
  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

Forma dostawy:

Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce na terenie miasta Końskie nastąpi w pojemnikach termoizolacyjnych.

Forma płatności:

Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.

Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do KSWP (Końskie, ul. Staszica 2A) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_cias@kswp.org.pl) do dnia 07.04.2017 r. do godziny 12:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.

Podobne aktualności

Dofinansowania na szkolenia – do 80%

15.11.2018

Przedsiębiorco masz pomysł na szkolenie dla siebie bądź swoich pracowników, przy jak najmniejszym nakładzie finansowym?

Czytaj więcej

Wystawa

14.11.2018

6 listopada 2018 r. w siedzibie KSWP odbył się wernisaż pamiątkowych fotografii upamiętniających 100-lecie odzyskania przez Polskę Niepodległości...

Czytaj więcej

Uwaga! Ostatnie wolne miejsca na szkolenie „Operator...

13.11.2018

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości informuje, iż trwa nabór na szkolenie „Operator wózków jezdniowych”.

Czytaj więcej

…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…

Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa

© 2012 KSWP. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: CSK ZETO Kielce