UWAGA! Kolejne nabory w województwie łódzkim na dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej oraz refundację kosztów doposażenia stanowiska pracy

Data dodania: 21.01.2015 / Autor: Mateusz Kania

Informujemy o nowych możliwościach uzyskania środków finansowych w 2015 r. ogłoszonych przez PUP w Piotrkowie Trybunalskim:

1. Refundacja ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego

Maksymalna kwota na refundację kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego wynosi 22 000,00 zł - na utworzenie 1 stanowiska pracy.

2. Jednorazowe środki na podjęcie działalności gospodarczej dla osób bezrobotnych

Maksymalna kwota na dofinansowanie środków na podjęcie działalności gospodarczej wynosi 22 000,00 zł.

Doradcy KSWP są do Państwa dyspozycji.

Pomogą przygotować i opracować dokumentację niezbędną do złożenia wniosku.

Telefon: 41 375 14 55

e-mail: kswp@kswp.org.pl

Nieczynne biura

19.04.2018

W dniu 20.04.2018 Biura Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Kielcach, Starachowicach, Skarżysku - Kamiennej oraz Szydłowcu...

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/ZK/2018 z dnia 17.04.2017 r.

18.04.2018

DOTYCZĄCE WYBORU DORADCY ZAWODOWEGO (kod CPV 85312320-8)

Nieczynne biuro w Starachowicach

17.04.2018

W dniu 18.04.2018 Biuro Krajowego Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości w Starachowicach będzie nieczynne.