Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

UWAGA! Kolejne nabory w województwie łódzkim na dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej oraz refundację kosztów doposażenia stanowiska pracy

Data dodania: 21.01.2015 / Autor: Mateusz Kania

Informujemy o nowych możliwościach uzyskania środków finansowych w 2015 r. ogłoszonych przez PUP w Piotrkowie Trybunalskim:

1. Refundacja ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego

Maksymalna kwota na refundację kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego wynosi 22 000,00 zł - na utworzenie 1 stanowiska pracy.

2. Jednorazowe środki na podjęcie działalności gospodarczej dla osób bezrobotnych

Maksymalna kwota na dofinansowanie środków na podjęcie działalności gospodarczej wynosi 22 000,00 zł.

Doradcy KSWP są do Państwa dyspozycji.

Pomogą przygotować i opracować dokumentację niezbędną do złożenia wniosku.

Telefon: 41 375 14 55

e-mail: kswp@kswp.org.pl

INFORMACJA O WYBORZE WYKŁADOWCÓW/TRENERÓW WYŁONIONYCH

18.06.2018

W RAMACH ZAPYTANIA OFERTOWEGO NR 3/ZK/2018 z dnia 25.05.2018 r.

Nieczynne biuro w Warszawie

18.06.2018

W dniu 21.06.2018 r. Biuro Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Warszawie będzie nieczynne.

Granty dla organizacji pozarządowych

15.06.2018

Lokalna Grupa Działania „U – Źródeł” ogłosiła dwa nabory wniosków dla osób fizycznych i prawnych z wyłączeniem prowadzących działalność gospodarczą...