Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

UWAGA! Nabór na dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej oraz refundację kosztów doposażenia stanowiska pracy w województwie świętokrzyskim

Data dodania: 19.01.2015 / Autor: Mateusz Kania

Informujemy o nowych możliwościach uzyskania środków finansowych w 2015 r. ogłoszonych przez PUP w Skarżysku – Kam.:

1. Refundacja ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego.

Adresatami powyższej formy aktywizacji są wyłącznie osoby bezrobotne do 25 roku życia. Maksymalna kwota na refundację kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego wynosi 20.000 zł. Wnioski realizowane będą do wyczerpania środków.

2. Dofinansowania bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej.

Adresatami powyższej formy aktywizacji są wyłącznie osoby bezrobotne powyżej 50 roku życia.

Maksymalna kwota na dofinansowanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej wynosi 20.000 zł. Wnioski realizowane będą na zasadzie do wyczerpania środków.

Doradcy KSWP są do Państwa dyspozycji.

Pomogą przygotować i opracować dokumentację niezbędną do złożenia wniosku.

Telefon: 41 375 14 55 lub 41 260 46 61

e-mail: kswp@kswp.org.pl lub k_ferens@kswp.org.pl

Nieczynne biuro w Warszawie

20.07.2018

W dniach 26/07/2018-08/08/2018 r. Biuro Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Warszawie będzie nieczynne. Za utrudnienia...

Nieczynne biuro w Piotrkowie Trybunalskim

20.07.2018

W dniu 20 lipca 2018 r. Biuro Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Piotrkowie Trybunalskim będzie nieczynne.

Dotacje z ZUS na poprawę warunków BHP

20.07.2018

Zakład Ubezpieczeń Społecznych ogłosił konkurs na dofinansowanie projektów dotyczących poprawy bezpieczeństwa i higieny pracy, zmniejszenia...