Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

UWAGA! Pierwsze nabory w województwie łódzkim na dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej oraz refundację kosztów doposażenia stanowiska pracy

Data dodania: 19.01.2015 / Autor: Mateusz Kania

Informujemy o nowych możliwościach uzyskania środków finansowych w 2015 r. ogłoszonych przez PUP w Opocznie

1. Refundacja ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego

Adresatami powyższej formy aktywizacji są wyłącznie osoby bezrobotne do 25 roku życia. Maksymalna kwota na refundację kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego wynosi 20.000 zł. Wnioski realizowane będą do wyczerpania środków.

2. Dofinansowania bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej.

Adresatami powyższej formy aktywizacji są wyłącznie osoby bezrobotne powyżej 50 roku życia.

Maksymalna kwota na dofinansowanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej wynosi 20.000 zł. Wnioski realizowane będą na zasadzie do wyczerpania środków.

Doradcy KSWP są do Państwa dyspozycji.

Pomogą przygotować i opracować dokumentację niezbędną do złożenia wniosku.

Telefon: 41 375 14 55 lub 41 260 46 62

e-mail: kswp@kswp.org.pl lub a_buczynska@kswp.org.pl

INFORMACJA O WYBORZE WYKŁADOWCÓW/TRENERÓW WYŁONIONYCH

18.06.2018

W RAMACH ZAPYTANIA OFERTOWEGO NR 3/ZK/2018 z dnia 25.05.2018 r.

Nieczynne biuro w Warszawie

18.06.2018

W dniu 21.06.2018 r. Biuro Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Warszawie będzie nieczynne.

Granty dla organizacji pozarządowych

15.06.2018

Lokalna Grupa Działania „U – Źródeł” ogłosiła dwa nabory wniosków dla osób fizycznych i prawnych z wyłączeniem prowadzących działalność gospodarczą...