UWAGA! Pierwsze nabory w województwie łódzkim na dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej oraz refundację kosztów doposażenia stanowiska pracy

Data dodania: 19.01.2015 / Autor: Mateusz Kania

Informujemy o nowych możliwościach uzyskania środków finansowych w 2015 r. ogłoszonych przez PUP w Opocznie

1. Refundacja ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego

Adresatami powyższej formy aktywizacji są wyłącznie osoby bezrobotne do 25 roku życia. Maksymalna kwota na refundację kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego wynosi 20.000 zł. Wnioski realizowane będą do wyczerpania środków.

2. Dofinansowania bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej.

Adresatami powyższej formy aktywizacji są wyłącznie osoby bezrobotne powyżej 50 roku życia.

Maksymalna kwota na dofinansowanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej wynosi 20.000 zł. Wnioski realizowane będą na zasadzie do wyczerpania środków.

Doradcy KSWP są do Państwa dyspozycji.

Pomogą przygotować i opracować dokumentację niezbędną do złożenia wniosku.

Telefon: 41 375 14 55 lub 41 260 46 62

e-mail: kswp@kswp.org.pl lub a_buczynska@kswp.org.pl

Nieczynne biura

19.04.2018

W dniu 20.04.2018 Biura Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Kielcach, Starachowicach, Skarżysku - Kamiennej oraz Szydłowcu...

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/ZK/2018 z dnia 17.04.2017 r.

18.04.2018

DOTYCZĄCE WYBORU DORADCY ZAWODOWEGO (kod CPV 85312320-8)

Nieczynne biuro w Starachowicach

17.04.2018

W dniu 18.04.2018 Biuro Krajowego Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości w Starachowicach będzie nieczynne.