UWAGA!!! Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku- Kamiennej w ramach środków Funduszu Pracy / Europejskiego Funduszu Społecznego na rok 2013, ogłasza piąty nabór wniosków o dofinansowanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej lub refundację ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego

Data dodania: 28.08.2013 / Autor: Mateusz Kania

Nasi Doradcy pomogą przygotować i opracować całościową dokumentację niezbędną do złożenia wniosku w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Poprowadzą cały proces od opracowania koncepcji, poprzez sporządzanie wniosku wraz załącznikami, aż po prace kończące (uzupełnianie).

Termin składania wniosków: 02 września 2013 r. - 13 września 2013 r.

Dofinansowanie na podjęcie działalności gospodarczej przeznaczone może być w szczególności na:

• zakup maszyn i urządzeń,
  • wyposażenia niezbędnego do rozpoczęcia działalności gospodarczej.

Maksymalna kwota na dofinansowanie bezrobotnemu środków na podjęcie działalności gospodarczej oraz refundację ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy
dla skierowanego bezrobotnego wynosić będzie 20 000 zł.

Szczegółowych informacji udzielają doradcy Koneckiego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości.

Zapraszamy!

Telefon: 41 260 46 61

Nieczynne biura

19.04.2018

W dniu 20.04.2018 Biura Krajowego Stowarzyszenia Wspierania Przedsiębiorczości w Kielcach, Starachowicach, Skarżysku - Kamiennej oraz Szydłowcu...

ZAPYTANIE OFERTOWE NR 1/ZK/2018 z dnia 17.04.2017 r.

18.04.2018

DOTYCZĄCE WYBORU DORADCY ZAWODOWEGO (kod CPV 85312320-8)

Nieczynne biuro w Starachowicach

17.04.2018

W dniu 18.04.2018 Biuro Krajowego Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości w Starachowicach będzie nieczynne.