Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

Wybierz miesiąc publikacji

Wybierz kategorię publikacji

Wybierz tagi

Nasze formy wsparcia

Zapytanie ofertowe – usługi cateringowe (Końskie)

Data dodania: 31.03.2017 / Autor: Przemysław Sipika

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Końskich dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowa Praca Nowe Możliwości” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:

Rodzaj zajęć

Przewidywany termin realizacji

Ilość dni

Ilość osób

Łączna ilość obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

10.04.2017 – 12.04.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Marketing (w tym
 e-marketing) i sprzedaż usług hotelowo – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”

18.04.2017 – 28.04.2077

08.05.2017 -

19.05.2017

19 dni

13  uczestników
 + 1 os. prowadząca

19 dni x 14 os. = 266 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

08.06.2017 – 12.06.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem ECDL BACE”

13.06.2017 – 14.06.2017

19.06.2017-13.07.2017

21 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

21 dni x 13 os. = 273 obiady

Grupowe poradnictwo zawodowe

04.09.2017 – 06.09.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

07.09.2017 – 22.09.2017

12 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

12 dni x 14 os. = 168 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

09.10.2017 – 11.10.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

12.10.2017 – 18.10.2017

5 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

5 dni x 13 os. = 65 obiadów

Łączna ilość obiadów

934

W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych
(między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.

Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:

  1. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  2. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  3. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.

Proponowane menu na szkolenia:
1.
Szkolenie „Marketing 
(w tym e-marketing) 
i sprzedaż usług hotelowo
 – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”
  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
 
 
2
Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”
  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
 
Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”
  1. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty
  2. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  3. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  4. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  5. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
4.
Szkolenie „Kelner 
z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”
  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków
12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

Forma dostawy:

Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce na terenie miasta Końskie nastąpi w pojemnikach termoizolacyjnych.

Forma płatności:

Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.

Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do KSWP (Końskie, ul. Staszica 2A) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_cias@kswp.org.pl) do dnia 07.04.2017 r. do godziny 12:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.

Podobne aktualności

Nieczynne biura

16.11.2018

W dniu 19.11.2018 r. Biura Krajowego Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości w Kielcach, Starachowicach oraz Skarżysku - Kamiennej będzie...

Czytaj więcej

Dofinansowania na szkolenia – do 80%

15.11.2018

Przedsiębiorco masz pomysł na szkolenie dla siebie bądź swoich pracowników, przy jak najmniejszym nakładzie finansowym?

Czytaj więcej

Wystawa

14.11.2018

6 listopada 2018 r. w siedzibie KSWP odbył się wernisaż pamiątkowych fotografii upamiętniających 100-lecie odzyskania przez Polskę Niepodległości...

Czytaj więcej

…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…

Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa

© 2012 KSWP. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: CSK ZETO Kielce