Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

UWAGA! Kolejne nabory w województwie łódzkim na dotacje na rozpoczęcie działalności gospodarczej oraz refundację kosztów doposażenia stanowiska pracy

Data dodania: 21.01.2015 / Autor: Mateusz Kania

Informujemy o nowych możliwościach uzyskania środków finansowych w 2015 r. ogłoszonych przez PUP w Piotrkowie Trybunalskim:

1. Refundacja ze środków Funduszu Pracy kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego

Maksymalna kwota na refundację kosztów wyposażenia lub doposażenia stanowiska pracy dla skierowanego bezrobotnego wynosi 22 000,00 zł - na utworzenie 1 stanowiska pracy.

2. Jednorazowe środki na podjęcie działalności gospodarczej dla osób bezrobotnych

Maksymalna kwota na dofinansowanie środków na podjęcie działalności gospodarczej wynosi 22 000,00 zł.

Doradcy KSWP są do Państwa dyspozycji.

Pomogą przygotować i opracować dokumentację niezbędną do złożenia wniosku.

Telefon: 41 375 14 55

e-mail: kswp@kswp.org.pl

W dniu 30.04.2021 r. KSWP będzie nieczynne

28.04.2021

W dniu 30.04.2021 r. (piątek) Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości będzie nieczynne.

Informacja o wyborze oferty

26.04.2021

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości informuje, iż w wyniku przeprowadzonego postępowania nr 9/8.5.4/2021, dotyczącego zakupu oraz...

Przedłużenie terminu naboru Biznesplanów dla...