Wykonując obowiązek informacyjny zgodnie z rozporządzeniem RODO, prosimy wszystkich naszych klientów i kontrahentów aby zapoznali się z informacją jakie dane osobowe przetwarzamy i w jaki sposób je chronimy
Szczegóły

Wybierz miesiąc publikacji

Wybierz kategorię publikacji

Wybierz tagi

Nasze formy wsparcia

Zapytanie ofertowe – usługi cateringowe (Kielce)

Data dodania: 20.04.2017 / Autor: Mateusz Kania

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza do składania ofert na realizację usługi cateringowej w Kielcach dla uczestników i osób prowadzących grupowe poradnictwo zawodowe oraz szkolenia w ramach projektu pn.: „Nowa Praca Nowe Możliwości” realizowanego z Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020.

Rodzaj zajęć oraz planowane terminy i godziny ich realizacji:

Rodzaj zajęć

Przewidywany termin realizacji

Ilość dni

Ilość osób

Łączna ilość obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

08.05.2017 – 10.05.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Marketing (w tym
 e-marketing) i sprzedaż usług hotelowo – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”

11.05.2017 –06.06.2017

19 dni

13  uczestników
 + 1 os. prowadząca

19 dni x 14 os. = 266 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

19.06.2017 – 21.06.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem ECDL BACE”

23.06.2017 –21.07.2017

21 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

21 dni x 13 os. = 273 obiady

Grupowe poradnictwo zawodowe

11.09.2017 – 13.09.2017

3 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 13 os. = 39 obiadów

Szkolenie „Kelner z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

14.09.2017 – 29.09.2017

12 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

12 dni x 14 os. = 168 obiadów

Grupowe poradnictwo zawodowe

26.10.2017 – 30.10.2017

3 dni

13 uczestników
 + 1 os. prowadząca

3 dni x 14 os. = 42 obiady

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

06.11.2017 – 10.11.2017

5 dni

12 uczestników
 + 1 os. prowadząca

5 dni x 13 os. = 65 obiadów

Łączna ilość obiadów

934

W/w zajęcia odbywać się będą w dni robocze (od poniedziałku do piątku) w godzinach dopołudniowych (między 8:00 a 16:00). Realizacja usług cateringowych następować będzie każdego dnia zajęć między godziną 12:45 a 13:15.

Proponowane menu na każde Grupowe poradnictwo zawodowe:

  1. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka
  2. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek
  3. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

Wszystkie w/w obiady zaserwowane zostaną raz w ciągu trwania każdej z edycji doradztwa.

Proponowane menu na szkolenia:

1.

Szkolenie „Marketing 
(w tym e-marketing) 
i sprzedaż usług hotelowo
 – turystycznych z certyfikatem ECDL BASE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane

15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka

17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

 


2

Szkolenie „Recepcjonista hotelowy z obsługą kas fiskalnych i terminalem kart płatniczych z certyfikatem
ECDL BACE”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami 
    i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

13. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

14. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane

15. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

16. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka

17. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

18. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

19. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

20. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

21. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese

 3.

Szkolenie „Operator wózków jezdniowych + uprawienia UDT”

  1. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty
  2. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  3. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  4. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  5. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

4.

Szkolenie „Kelner 
z elementami baristy + obsługa kasy fiskalnej”

  1. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)
  2. I danie: zupa; II danie: Spaghetti Bolognese
  3. I danie: zupa; II danie: Gołąbki, sos pomidorowy, ziemniaki gotowane
  4. I danie: zupa; II danie: Filet z kurczaka, frytki, surówka
  5. I danie: zupa; II danie: Filet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
  6. I danie: zupa; II danie: Sztuka mięsa w sosie, kluski  śląskie, surówka
  7. I danie: zupa; II danie: Udko pieczone, ziemniaczki zapiekane, zestaw surówek
  8. I danie: zupa; II danie: Kawałki kurczaka w przyprawie (typu shoarma/ kebab) z frytkami i zestawem surówek
  9. I danie: zupa; II danie: Placek po węgiersku, zestaw surówek

10. I danie: zupa; II danie: Kotlet schabowy, ziemniaki gotowane/ zapiekane, surówka

11. I danie: zupa; II danie: Kotlet mielony, ziemniaki gotowane, surówka z buraków

12. I danie: zupa; II danie: Pierogi z mięsem lub grzybami (5 – 6 szt./os.)

 

Forma dostawy:

Posiłki pakowane będą w opakowania jednorazowego użytku (osobno dla każdej osoby), do każdego posiłku załączone zostaną jednorazowe sztućce. Transport posiłków w wyznaczone przez Zleceniodawcę miejsce:
KSWP Biuro w Kielcach, Al. IX Wieków Kielc 6/24.

Forma płatności:

Zapłata nastąpi przelewem na wskazany przez Zleceniobiorcę numer rachunku bankowego (na podstawie przedstawionego rachunku/ faktury) do 14 dni po realizacji każdej formy wsparcia.

Termin składania ofert: Ofertę (uzupełnioną na poniżej załączonym formularzu i podpisaną) należy dostarczyć do Biuro KSWP w Kielcach (Al. IX Wieków Kielc 6/24) osobiście/ pocztą tradycyjną lub drogą elektroniczną (mail z załączonym skanem podpisanej oferty wysłany na adres: m_cias@kswp.org.pl) do dnia 27.04.2017 r. do godziny 12:00. Złożenie ewentualnej oferty nie stwarza po stronie oferenta roszczenia względem KSWP o zawarcie umowy. KSWP zastrzega sobie prawo wyboru oferty i zawarcia umowy z wybranym oferentem.

Podobne aktualności

Szkolenie przygotowujące do egzaminu na Certyfikat...

24.05.2019

Krajowe Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości zaprasza na szkolenie dedykowane osobom zainteresowanym uzyskaniem certyfikatu kompetencji...

Czytaj więcej

Listy rankingowe uczestników projektu pn. „Szansa na nowy...

23.05.2019

kwalifikujących się do otrzymania dofinansowania Ścieżka samozatrudnienie – Biuro Piotrków Trybunalski

Czytaj więcej

Jubileuszowa edycja konferencji Investment & Finance...

22.05.2019

X edycja konferencji Investment & Finance Forum odbędzie się 29 maja w hotelu The Westin w Warszawie. Rewolucja cyfrowa w polskim sektorze...

Czytaj więcej

…dla rozwoju Województwa Świętokrzyskiego…

Niniejsza strona internetowa powstała w ramach projektu ”Wirtualna chmura" - innowacja w obsłudze klientów usług szkoleniowych, doradczych i informacyjnych w województwie świętokrzyskim” realizowanego przez Koneckie Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2007 – 2013 i budżet państwa

© 2012 KSWP. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Realizacja: CSK ZETO Kielce